Activiteiten

Rondleiding op stal

De stal waarin de schapen van december tot en met maart staan is voor het publiek niet geopend. Mocht u het leuk vinden om met een groep een rondleiding te krijgen op ons bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij maken dan een passende aanbieding voor u.

 

Kinderfeestjes

Op de Belevenisboerderij is het mogelijk om een kinderfeestje te vieren. Op de boerderij is veel te ontdekken en te beleven. Voor het feestje krijg je een strippenkaart vol activiteiten. Zo kun je knuffelen met de lammetjes, de kippen voeren, spelen in het strokasteel, ponyritjes maken, speurkaart en spelen in de natuurspeeltuin van OERRR. Ook is er de mogelijkheid voor limonade met wat lekkers en na afloop een ijsje. Het kinderfeestje kost €12,50 per persoon. Als de jarige lid is van OERRR, zijn de kosten €9,- per persoon. Voor slechts €2 per maand kun je lid worden van OERRR. Geef bij de reservering aan of je al lid bent of lid wilt worden. Ook zijn er extra opties om het feestje nog leuker te maken, zoals een cadeautje voor de kinderen (schapenknuffel). Wil je het kinderfeestje compleet maken dan kunnen jullie worden opgehaald of thuisgebracht met de trekker en de huifkar. Hiervoor rekenen wij €75,-

 

Stage/vrijwilligerswerk

Heb jij je altijd al afgevraagd wat de herders doen? Zit je nog op school en wil je graag stage bij ons lopen? Of wil je de herdersopleiding doen en ben je benieuwd wat het werk inhoudt? Twijfel dan niet langer en stuur een mail naar . In januari en februari is het mogelijk om bij ons een aflammerstage te doen, wees er snel bij want vol is vol.