Martin en Petra Oosthoek

Martin is in 2007 begonnen met zijn eerste schaapskudde in Zoetermeer. Jaren later is het bedrijf uitgegroeid tot ongeveer 1200 schapen en heeft Martin meerdere herders in dienst. Samen met zijn vrouw Petra heeft hij in 2016 de Belevenisboerderij geopend. Een educatieve boerderij waar van alles te beleven valt.

Joyce Tulling

Joyce is in 2018 mee gaan lopen tijdens de lammertijd. Hierop volgend is zij gaan werken als herder. Samen met Zora en Chase is zij te vinden in Nesselande, langs de A20, Rijswijk, Rottemeren, Ommoord en Oosterflank.

Alexandra Toussaint

Alexandra is begonnen in 2020 als stagiaire, maar na haar studie heeft zij besloten om fulltime als herder te gaan werken. Samen met Boy is zij te vinden in Delfshaven, Spaanse Polder, Overschiese Plassen, Zestienhovenpark en Schiebroekse Park.

Nico Bazuin

Nico is begonnen in 2013 als herder. Samen met Sali en Nina is hij te vinden in Broekpolder, Vlaardingen, Leidschendam, Rivium en Krimpen aan den IJssel.

Jelle van Leeuwen

Jelle van Leeuwen is in 2020 bij ons terecht gekomen als stagiair. In 2022 is hij begonnen als vliegende kiep binnen het bedrijf en werkt hij met Lady. In de zomer is hij vooral bezig met het winnen van voer en in de winter is hij werkzaam in de stal.