Belevenisboerderij

Stadsherder Martin Oosthoek en zijn vrouw Petra heten je hier – samen met de boswachters van Natuurmonumenten – van harte welkom. Deze trekpleister op het Rotterdams platteland ligt pal aan het Polderpad, een gloednieuw fietspad tussen de Rotte en de Schie. Hier, op de belevenisboerderij, kun je het boerenleven ontdekken.

Op de Rotterdamse belevenisboerderij is van alles te beleven: geef lammetjes in het voorjaar de fles, ravot in Speelnatuur van OERRR, knuffel met boerderijdieren, ontdek bloemen, planten en groenten in de wilde bloemen- en moestuin of wandel dwars door de polders van Natuurmonumenten.

Jullie zijn van harte welkom bij Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk 220 en mogen overal én gratis rondstruinen. Wel dienen alle consumpties van de boerderij te zijn. Kijk op www.belevenisboerderij.nl voor meer info.

Er is beperkte parkeerruimte, dus kom gezellig op de fiets!

 

Openingstijden

De Belevenisboerderij is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00-17.30. Op Hemelvaartsdag, Eerste- en Tweede Pinksterdag 5 en 6 juni zijn wij open. Ook tijdens de zomervakantie 11 juli t/m 28 augustus en de herfstvakantie 24 oktober t/m 30 oktober zijn wij elke dag open van 10.00-17.30. Op Koningsdag en 31 oktober t/m 8 november zijn wij gesloten. Van november t/m december zijn wij alleen op woensdag, zaterdag en zondag geopend.