Belevenisboerderij

Stadsherder Martin Oosthoek en zijn vrouw Petra heten je hier – samen met de boswachters van Natuurmonumenten – van harte welkom. Deze trekpleister op het Rotterdams platteland ligt pal aan het Polderpad, een gloednieuw fietspad tussen de Rotte en de Schie. Hier, op de belevenisboerderij, kun je het boerenleven ontdekken.

Op de Rotterdamse belevenisboerderij is van alles te beleven: geef lammetjes in het voorjaar de fles, ravot in Speelnatuur van OERRR, knuffel met boerderijdieren, ontdek bloemen, planten en groenten in de wilde bloemen- en moestuin of wandel dwars door de polders van Natuurmonumenten.

Jullie zijn van harte welkom bij Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk 220 en mogen overal én gratis rondstruinen. Wel dienen alle consumpties van de boerderij te zijn. Kijk op www.belevenisboerderij.nl voor meer info.

Er is beperkte parkeerruimte, dus kom gezellig op de fiets!

Openingstijden

De Belevenisboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00-17.30. Op Hemelvaartsdag, Eerste- en Tweede Pinksterdag zijn wij open. 16-22 oktober is de boerderij alle dagen geopend. Maanden november en december is de boerderij geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Op Koningsdag, 3 december en 18 december tot en met 2 januari is de boerderij gesloten.